Gratulálunk a Magyar Olimpiai csapatnak!

Szolgálati Közlemény!

Köszönjük, hogy itt vagytok! Az Ipari Tisztítószer.hu csapata folyamatosan azon dolgozik, hogy a professzionális tisztítószerek eljussanak megfizethető áron mindenkihez aki Ipari tisztítóerővel felvértezett termékekkel szeretné, könnyebbé tenni a takarítás bármely folyamatát!

SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY!

 

Köszönjük, hogy itt vagytok!  

 Az Ipari Tisztítószer.hu csapata folyamatosan azon dolgozik, hogy a professzionális tisztítószerek eljussanak megfizethető áron mindenkihez aki Ipari tisztítóerővel felvértezett termékekkel szeretné, könnyebbé tenni a takarítás bármely folyamatát!

 Köszönjük, hogy már több mint 2100-án viszitek hírünket a közösségi médiában, és köszönjük az elmúlt közel 1 évben leadott több mint 900 rendelést. Minden leadott és teljesített rendeléssel közelebb kerültünk ahhoz, hogy a Magyar háztartásokba eljusson az Ipari erő és nem mellesleg minden rendeléssel hozzájárultok a Magyar munkahelyek megőrzéséhez, termékeink 90% Magyar fejlesztésű és Magyar gyártású.

 2019 őszén elindult, hűségpont rendszerünk mellyel minden elköltött 150ft után 1db pontot adtunk, melyet a következő rendelés alkalmával kedvezményre lehet beváltani 1 pont = 1ft.   

 Úgy döntöttünk mivel ilyen sokan viszitek hírünket, hogy ezt szeretnék jutalmazni.

Így hát egy plusz adalékként bevezetjük az ajánlási rendszert, minden megrendelés melyet valamely ismerősötök ad le oldalunkon és rendelése végén megadja e-mail címeteket (mint ajánló) mi a rendelési érték 5%-ának megfelelő hűségpontot írunk jóvá fiókotok egyenlegén, ÉS ti eldönthetitek, hogy a pontokat levásároljátok 1pont = 1 ft vagy kiigénylitek készpénzben, ekkor mi egy megjelölt Bankszámlára kiutaljuk 1 pont = 1 ft értékben!  

 Köszönjük, hogy viszitek a hírünket! Köszönjük a Magyar munkahelyek megőrzésében vállalt fáradozásotokat!