Galambriasztó megoldások kíméletesen!

Galamb & Fecskeriasztó megoldások kíméletesen. Galambok és a fecskék fészkelési szokásai egyes háztartások és irodaházak számára kellemetlen mellékhatással járhatnak, termékeink azért készültek, hogy ezen kellemetlen mellékhatásokat csökkentsék vagy teljesen meg is szüntessék. Termékek adottságaiknak köszönhetően nem okoznak sérülést és ezáltal fájdalmat a madarak számára, és új biztonságos fészkelő hely keresésére sarkalja őket.

Galambriasztó tüske.


Termék megrendelhető web áruházunkban www.vasisepru.superwebaruhaz.hu/galamb-amp-fecskeriaszto-lombfogo-kosar-k122002

 A termék rozsdamentes acélból készül, így a korrózióállósága magas szintű, ami igen hosszú élettartamot és optikailag is szép látványt biztosít. A galambriasztó a galambok által jól felismerhető, ezért a galambok sérülése sem jellemző. ELŐNYÖK

A tüskés riasztó felhasználható ablakpárkányokon, mellvédeken, falkiszögeléseken, erkélykorlátokon, tehát olyan helyeken, ahol keskeny felületeket kell lefedni. A védeni kívánt felületen optimális védelmet nyújt.

A TERMÉK

A kéttüskés szalagra rögzített galambriasztó rozsdamentes acélból készül.  A termék hossza 1 m. A lefedési szélesség kb. 115 mm.

AZ ELV

A termék rozsdamentes acélból készül, így a korrózióállósága magas szintű, ami igen hosszú élettartamot és optikailag is szép látványt biztosít. A galambriasztó a galambok által jól felismerhető, ezért a galambok sérülése sem jellemző. A termék egy lemezollóval a kívánt méretre vágható.

AZ ELŐNYÖK

A kéttüskés riasztó a termékeink közül a keskenyebbik kivitel. (szélesebb kivitelt lásd: Négytüskés galambriasztó) Felhasználható ablakpárkányokon, mellvédeken, falkiszögelléseken, erkélykorlátokon tehát olyan helyeken, ahol keskeny felületeket kell lefedni. A védeni kívánt felületen optimális védelmet nyújt.

A FELSZERELÉS

A szalagra rögzített galambriasztó egy illetve több sorban szerelhető fel vagy kombinálható a Négytüskés galambriasztóval is. A teljes felület lefedése esetén a “mögérepülés” elkerülhető és a galambok letelepedése lehetetlenné válik. A szalagra rögzített riasztó rögzítése a felületre történhet rozsdamentes csavarokkal, szegecsekkel a lemezen elhelyezett furatokon keresztül, vagy történhet ragasztással, melyhez speciális ragasztót ajánlunk.

 

Fecskeriasztó tüske. 

Termék megrendelhető web áruházunkban: www.vasisepru.superwebaruhaz.hu/galamb-amp-fecskeriaszto-lombfogo-kosar-k122002

Párkányok alatti felszerelésével megakadályozható a fecskék nem kívánt helyre történő fészkelése, 100% rozsdamentes anyagból készül ez által ellenáll a korróziónak és esztétikailag is szép látványt biztosít hosszú időn keresztül.

 

Lombfogó kosár

Termék megrendelhető web áruházunkban: www.vasisepru.superwebaruhaz.hu/galamb-amp-fecskeriaszto-lombfogo-kosar-k122002

A lombfogó kosár megakadályozza, hogy lombdarabok jussanak az eresz lefolyójába, és ezzel csökkenti a lefolyók eldugulásának lehetőségét. Az ereszcsatorna betorkollócsonkokban használható lombfogó megakadályozza, hogy durva lombdarabok jussanak az ejtőcsőbe.