PayPal kártyás fizetés elindítása

PayPal kártyás fizetés :) Fizessen online PayPal-jelszavával, így nem kell megadnia pénzügyi adatait. Emellett nyugodt lehet, hiszen jogosult vásárlásait fedezi a Vásárlói védelem.

Biztonság és védelem

Vásároljon gondtalanul. Pénzügyi adatait nem osztják meg az eladókkal. A PayPal vásárlási védelem segítséget nyújt a jogosult vásárlások esetén, ha a tételek nem érkeznek meg, vagy nem felelnek meg az eladó által leírtaknak.

Egyszerű és kényelmes

Fizessen online PayPal-jelszavával, így nem kell megadnia pénzügyi adatait. Vagy a One Touch™ szolgáltatás segítségével fizessen jelszavának megadása nélkül még gyorsabban és maradjon mindig bejelentkezve. Abban biztos lehet, hogy jogosult vásárlásai számára a vásárlói védelmi program mindig rendelkezésre áll.

Különféle eszközökön, világszerte

Egyetlen számlával világszerte milliónyi kereskedőnél vásárolhat és szinte bárhová küldhet pénzt ismerőseinek vagy családtagjainak. A PayPal alkalmazással menet közben is, bármely eszközéről kezelheti számláját.

Legtöbbször ingyenes, mindig kézenfekvő

A PayPal- számla megnyitása és a PayPalos vásárlás is ingyenes, kivéve devizaátváltás esetén. PayPal- egyenlegének használatával, saját pénznemében PayPal-díj nélkül küldhet pénzt ismerőseinek vagy családtagjainak.

 

                                                  

további információ: www.paypal.com/hu